DISNEY ȘI PIXAR DE REȚEA

Acum este disponibil noul trailer pentru Red, noul film Disney și Pixar, care include piesa „Nobody Like U”, compusă de Billie Eilish și FINNEAS.

Potrivit lui Domee Shi, directorul Red, dacă spuneți o poveste despre trecerea la vârsta adultă a unei fete de 13 ani la începutul anilor 2000, este aproape obligatoriu să includeți o „trupă de băieți”. „Aveam nevoie ca Mei, personajul nostru, să fie obsedat de ceva ce mama ei nu-i plăcea deloc”, a spus Shi. „Trupa de băieți a fost prima abordare a lumii băieților pentru multe fete de acea vârstă. Toți erau frumoși, politicoși și afectuoși și erau o legătură între fete și cei mai buni prieteni ai lor.. De asemenea, m-am gândit că ar fi minunat să creez un băiat plin de viață.”

Așa a apărut 4 * Town, prima „trupă de băieți” a lui Pixar. Realizatorii cerut Billie Eilish și FINNEAS, GRAMMY ® câștigătoare cântăreți și compozitori, pentru a scrie trupei fictiv melodii, trei în total, inclusiv piesa „Nimeni Ca U”, prezentate în noul trailer.. „Când am început să vorbim cu Billie Eilish și FINNEAS, înainte de a câștiga milioane de premii Grammy, am înțeles că vor provoca o senzație”, a spus producătorul Lindsey Collins. „Am fost mari fani. Ne-am întâlnit cu ei și le-am prezentat această idee extravagantă a unei trupe de băieți. I-am întrebat dacă ar fi interesați să scrie și să producă melodiile. Au făcut-o!”

Eilish, al cărui al doilea album, „mai Fericiți ca Niciodată”, a debutat pe locul 1 în Billboard 200 în Statele unite și în 19 țări din întreaga lume, a făcut istorie ca cel mai tânăr artist de a câștiga în toate categoriile principale pentru cea de-a 62-a ediție a GRAMMY awards ® , primind un premiu pentru cel mai bun nou artist, album al anului, albumul anului, cântecul anului și cel mai bun album pop vocal.

FINNEAS, cel mai tânăr care a câștigat producătorul GRAMMY ® al anului (nu clasic), a construit o discografie excelentă scriind și producând hituri pentru un grup de superstaruri, nu numai pentru sora sa, Billie Eilish, ci și pentru Justin Bieber, Demi Lovato, Selena Gomez, Camila Cabello, Tove Lo, Kid Cudi și Ben Platt, printre altele. Albumul său solo de debut „Optimist” este acum în vânzare.

Compozitorul suedez Ludwig Göransson („Black Panther”,” The Mandalorian”), câștigător al unui GRAMMY ® , un Oscar ® și un Emmy ® , compune partitura pentru Red. „Am fost fanul lui de mult timp”, a spus Shi. „Am fost atrași de versatilitatea sa: este compozitor, dar produce și muzică pop. Știam că ne va ajuta să creăm un sunet unic.”

Despre roșu:

Noul film original de la Pixar Animation Studios este regizat de Domee Shi, câștigător Oscar ® pentru scurtmetrajul ei Bao.

Disney și Pixar Red O prezintă pe Mei Lee (exprimată de Rosalie Chiang), o fată ciudată, dar încrezătoare în sine, de 13 ani, care se luptă între a fi fiica ascultătoare pe care mama ei vrea să o fie și haosul adolescenței.

Ming (exprimată de Sandra Oh), mama ei protectoare și ușor solicitantă, nu o părăsește niciodată, ceea ce este o situație nedorită pentru un adolescent. Și doar în cazul în care schimbările din viața și corpul său nu sunt suficiente, de fiecare dată când devine prea entuziasmat (ceea ce i se întâmplă aproape tot timpul), se transformă într-un panda roșu uriaș.

Regizat de câștigătorul Oscar ® Domee Shi (scurtmetrajul Pixar „Bao”) și produs de Lindsey Collins, Red are premiera pe 11 martie 2022.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours