Marisa Valle Roso prezintă „Títere o esclava” următorul single din noua sa lucrare

Cu ocazia 25-N (Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva femeilor), Marisa lansează acest ultim single, deoarece Tema este tocmai o plângere legată de această temă.

Lansarea noului album al Marisei Valle Roso,” Lo fugaz”, va fi lansat pe 14 ianuarie și îl va prezenta în direct a doua zi, 15 ianuarie, la Teatro de la Laboral din Gijón.

Pe 19 noiembrie apare „Títere o esclava”, al treilea single al Asturiei Marisa Valle Roso. După publicarea „Cantemos” și „Desvirtuarte” în octombrie anul trecut, Marisa se întoarce cu o altă compoziție de ei și să ridice vocea împotriva violenței de gen. „Marionetă sau sclavă”, își propune să se pună în pantofii tuturor acelor femei, victime ale violenței masculine, care sunt tăcute sau nu, având în vedere credibilitatea pe care o merită atunci când fac pasul și denunță.

Publicarea acestei previzualizări va fi urmată de un concert al artistului pe 26 noiembrie la Teatrul Josep Carreras din Fuenlabrada, în cadrul actelor pentru Eliminarea Violenței împotriva femeilor.

Din punct de vedere muzical, „marionetă sau sclav” creează o atmosferă de încărcătură emoțională ridicată și un sunet propriu, proaspăt și actual.

Cu albumul său anterior, „conștiincios”, a vândut bilete la Madrid, Asturias, Málaga… Acest single, ca și cele anterioare „Cantemos” și” Desvirtuarte”, este compus și scris în întregime de artista însăși.

Noul album al Marisa Valle Roso, care va fi numit „lo fugaz”, va fi lansat pe 14 ianuarie. Concertul de prezentare al albumului va fi a doua zi, pe 15 ianuarie, la Teatro de la Laboral din Gijón.

Producția a fost realizată de Charlie Bautista (Christina Rosenvinge, Tulsa, Coque Malla…), mixurile au fost responsabile de Iván González „Chapo” (MClan, Amaral, Deluxe…). Înregistrarea a fost făcută în Studio One și în studiourile din stânga.

Proiectul Marisa include, de asemenea, cu o importanță deosebită, un rol direct legat de lumea modei. În acest fel, directorul artistic al lucrării este Bernardo Baragaño, recunoscut internațional de principalele mărci, cu stiluri ale celebrului designer Celia B și care se ocupă de direcția de artă și fotografie (Vértigo Estudio).

„Puppet or slave” este acum disponibil pe toate platformele digitale.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours