Lo Ferro sărbătorește Ziua Flamenco

Pena Flamenca „Pepene galben de Aur” de La Ferro sărbătorit în noaptea de sâmbătă, 13 noiembrie, Ziua Internațională de Flamand care coincide cu săptămâna în care sesiunea de UNESCO în Nairobi, Kenya, a declarat în această artă Patrimoniului Cultural Imaterial, patrimoniul de toate, cu sprijinul de Junta de Andalucia, Junta de Extremadura și Comunitatea Autonomă a Regiunii Murcia.

Din 1980 face parte din Lo Ferro datorită fondatorului nostru, Sebastián Escudero, și astfel continuă să fie lună de lună cu Galele de iarnă și în timpul verii, cu sărbătorirea festivalului nostru de flamenco care în 2022 va avea loc între 15 și 24 iulie.

Bastián Contreras cu atingerea lui Antonio Fernández „El Torero” și dansul Rocío de la Cova au deschis noaptea întorcându-se în Centrul Civic al lui Roldán bucuria și busola flamenco.

Mai târziu, mazarroneros Sebastián și Antonio Santiago au urcat pe scenă pentru a închide noaptea de nuevo Bastián și” El Torero ” de data aceasta cu dansul lui Soraya Sánchez. Sfârșitul petrecerii a venit de niște bulerías care au umplut noaptea Ferreña cu strălucire.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours