Kanka spune la revedere etapelor pentru a înregistra noul său album

Pe 10 și 11 decembrie, artistul din Malaga își ia rămas bun de la clovn-salvarea din Murcia, orașul în care acest turneu a început la începutul anului 2020. Concertul din 11 decembrie va fi transmis în direct în întreaga lume.

Acest lucru se închide un ciclu de aproape doi ani în cazul În care Kanka dus la realizarea, în fața a 8000 de oameni, pentru a opri activitatea complet, recuperarea este mai târziu cu chitara și vocea ca la începuturile sale, și se întorc unele timp mai târziu a format trupa cu care acum se închide ciclul pentru un timp pentru a pregăti cel de-al cincilea album.

Anul trecut, În 2020, Kanka dus la realizarea, în februarie, la Wizink Centrul de la Madrid, înainte de 8000 de oameni, de a transforma conceptul de a trăi din cauza pandemiei și de a reveni la capacități mici în acustice, fara trupa, chitara si voce, ca la începuturile sale. Au fost 40 de concerte ca acesta, majoritatea s-au vândut și asta a durat până în vară în ceea ce Kanka a numit ” Plan B ‘tour. Și reveni din vara anului 2020, a venit timpul sa joace pe banda format din nou și apoi însoțită de Juan Rubio (percuție și backing vocals), Alvaro Ruiz (chitara), Bouzuqui (charango, backing vocals), Jose Benitez (tobe), Pedro Campos (bass) și Carlos Manzanares (vânturi, acordeon și backing vocals), pentru a prelua toate acele date care au fost amânate. Clovnul-s-a născut turul de salvare. O răscumpărare pentru toate acele întâlniri programate pe care a fost forțat să le amâne.

Sfârșitul turneului Clown – salvarea și al cincilea album al lui El Kanka

Și acest turneu se încheie acum, pe 10 și 11 decembrie și după 54 de concerte (31 dintre ele vândute). Etapa aleasă a fost auditoriul Victor Villegas din Murcia, orașul în care totul a început acum un an și jumătate și asta a însemnat o revenire la etapele El Kanka după lunile de oprire forțată din cauza situației de sănătate. În acest mod simbolic, Kanka își spune la revedere să intre pentru a înregistra cel de-al cincilea album de studio. Biletele pentru ultimele două oportunități de a vedea artistul în direct pentru o vreme sunt acum disponibile pe site-ul lor web. Și pentru a face ziua oficială de Rămas Bun mai specială, 11 decembrie, acest concert va fi transmis în direct pe canalul YouTube al El Kanka pentru toată lumea.

Repere ale lui El Kanka în ultimele luni

Un alt dintre cele mai importante ale Kanka în ultimele câteva luni, a fost recent participarea ca singurul oaspete muzical, la Toate este Gila, un tribut adus Gila, unde a împărțit scena de la Teatro Nuevo Alcalá din Madrid, cu mari actori de comedie ca Dani Rovira, Arturo Valls, Joaquín Reyes, Ana Morgade, Ignatius Farray, Carolina de Biserici și Victoria Martin și Ernesto Sevilla, și a fost responsabil de punerea finisare la eveniment cu o temă originală, compusă exclusiv pentru show.

El Kanka a avut premiera în ultimul an și jumătate, trei nelansate anterior melodii de pe platforme digitale: Sabes Sunt, Zamba Para mi Padre și El fin del mundo, acesta din urmă cu artist Columbian El Pala. Aceste melodii, împreună cu alte imnuri care sunt colectate în discografia sa (patru albume de studio și un EP), vor juca live în aceste ultime concerte. Cântece pline de poezie autentică care vorbesc despre cotidian și combină stiluri cu o maturitate remarcabilă.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours