Titremurcia Închide celebrarea celor douăzeci de ani, cu capacitate maximă

Premiul pentru cel Mai bun Spectacol Titeremurcia 2021 merge în acest an la Salamanca compania La Chana Teatru pentru lucrarea „Blancanieves”, care a efectuat în două locații, Los Alcázares și Villa de Molina de Segura Teatru.

Festivalul, în această ediție atât de specială pentru cei 20 de ani de viață, a decis să acorde premiul pentru cel mai bun spectacol 2021 companiei La Chana Teatro pentru spectacolul său „Albă ca Zăpada”. Acest spectacol premiat anterior cu Premiul pentru cel mai bun spectacol pentru copii la cea de-a 23-a Feria de Castilla y León, Ciudad Rodrigo 2020, este prima creație pentru copii de Jaime Santos, directorul companiei. Renumitul narator de obiecte a lucrat până acum cu spectacole pentru publicul adult, cum ar fi” el Lazarillo de Tormes”, ” Gaudeamus!”și” The Daring ” care au vizitat Titeremurcia anterior. Noua adaptare a” Albă ca Zăpada ” pentru publicul mai tânăr a fost un angajament al companiei în care și-a transformat toate eforturile fără a-și pierde sigiliul, o lucrare magnifică care a fermecat publicul și care este legată de diferite obiecte de zi cu zi ca protagoniști și un text plin de umor și poezie. Toate acestea, împreună cu originalitatea și calitatea sa, au fost elemente esențiale pentru a fi munca care merită premiul. Designul premiului este rezultatul colaborării dintre Paparajote Estudio și Organizația Titeremurcia.

Pentru unima in Murcia, entitatea care promovează festivalul, soldul a xx-a ediție a Titeremurcia a fost foarte pozitiv și a depășit cu mult așteptările care au fost stabilite cu luni în urmă, atunci când pregătirea festivalului a început să tragă. Ei sărbătoresc că au umplut capacitatea, întotdeauna în cadrul reglementărilor actuale și au adăugat în această ediție specială o programare mai largă care le-a permis să recupereze date de asistență și programare înainte de pandemie. Prin urmare, obiectivele deja planificate pentru următoarea ediție vor avea ca scop continuarea creșterii cu o programare în creștere, precum și luarea Titeremurcia în mai multe locații pentru a aduce Teatrul de păpuși copiilor și adulților din întreaga regiune Murcia.

În acest an, publicul din Titeremurcia a răspuns într-un mod masiv și extraordinar, respectând normele sanitare și felicitând în multe ocazii echipa și voluntarii care lucrează în festival. Participarea a atârnat Afișul de capacitate maximă într-un număr mare de spectacole chiar cu câteva săptămâni înainte de începerea acestei a douăzecea ediții a Titeremurcia că anul acesta a avut 47 de funcții, 2 ateliere și 1 expoziție.

Cu acest echilibru care face ca recuperarea țesăturii culturale din Murcia să fie încurajatoare, organizarea Festivalului se pregătește deja cu entuziasm să mute firele care vor forma următoarea ediție între 4 și 13 noiembrie 2022. În plus, vor să sublinieze că ar fi imposibil să organizăm acest festival fără dragostea și întâmpinarea pe care o au din partea publicului din Murcia.

Desigur, ei își exprimă recunoștința față de Consiliul Municipal din Murcia, auditoriile și Consiliile Municipale, Departamentul de Cultură, Comunitatea Autonomă din regiunea Murcia, Institutul de industrii culturale și Arte (ICA) și INAEM. Le mulțumesc, de asemenea, sprijinul și angajamentul lor arată la tot participante spații de alte municipalități, cum ar fi Jumilla și Molina de Segura, inclusiv cei care s-au alăturat noi sau au reactivat participarea lor în acest an ca Águilas, Los Alcázares, San Pedro del Pinatar și Santomera. De menționat, de asemenea, mass-media, organizațiile și companiile colaboratoare care au sprijinit realizarea și diseminarea activităților festivalului.

În această ediție a evidenția își exprimă recunoștința față de Fundația Star of Lift pentru a sprijini finanțarea a două funcții care au fost în măsură să participe la diferite grupuri de copii, tineri și adulți vulnerabili peste 15 de acțiune socială organizații care s-au alăturat pentru a participa la această nouă inițiativă în colaborare realizat între Titeremurcia și fundația grupul de bere murcia. Această acțiune a oferit posibilitatea de a accesa teatrul la mai mult de 400 de persoane din diferite probleme sociale. Am fost însoțiți de grupuri din Murcia, municipalitățile sale, Alcantarilla, Ceutí și Cartagena, printre alte locații.

În cele din urmă, este necesar să subliniem faptul că festivalul are o mare echipă de voluntari care colaborează în fiecare an într-un mod altruist pentru a face posibilă; precum și Marea muncă a membrilor UNIMA Murcia și a echipei festivalului care, an de an, își depun toate eforturile pentru a face posibilă această inițiativă.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours