Dinamic va servi la proiectarea unui plan regional de fidelizare a clienților pentru a poziționa Murcia ca regiune de cumpărare

Târgul de dinamizare a Comerțului din regiunea Murcia Dinamic va servi la proiectarea unui plan regional de fidelizare a clienților, cu scopul de a poziționa Regiunea Murcia ca regiune de cumpărare.

Acest lucru este asigurat de Directorul General al comerțului și inovării în afaceri, Miguel Ángel Martín.

Ideea târgului a apărut după pandemie din cauza situației complicate în care au rămas mii de magazine.

Potrivit Marín, acest târg este destinat să ofere persoanelor responsabile pentru revitalizarea comerțului în municipalități, asociații comerciale, comerț tehnicieni și agenți de dezvoltare locală un punct de reflecție și cunoaștere de propunerile pe care diferite companii și grupuri propune pentru a obține o calitate și profesionalizat comerciale.

Criza cauzată de Covid-19 a evidențiat nevoile sectorului de profesionalizare.

„Sectorul se recuperează puțin câte puțin în care creșterea turismului este în creștere și în măsura în care, de fiecare dată, teama de locuri închise pierde”, indică directorul general.

Cu toate acestea „”experiența clienților, așteptările create de clienți sunt luate mult mai mult în considerare și asta face ca nivelul de profesionalism să fie foarte ridicat și este o provocare care trebuie asumată de antreprenorul de afaceri”.

Pentru a exista o astfel de profesionalizare a sectorului trebuie să știe cine este clientul afacerii.

Pentru CEO, ” clienții vor fi fericiți să-și satisfacă nevoile sau să-și rezolve problemele, iar antreprenorii de afaceri vor fi, de asemenea, fericiți că au oferit o experiență de cumpărături excelentă clientului și pentru că afacerea lor va fi profitabilă.”

În acest sens, Târgul își propune să fie o vitrină care ajută sectorul să continue să avanseze.

În cadrul evenimentului au fost programate prezentări și ateliere de instruire pe teme precum comerțul exterior, planuri comune de revitalizare etc.

Aceste ateliere vor permite, de exemplu, ca târgurile, congresele și expozițiile să fie integrate în planurile de dinamizare.

Vor exista, de asemenea, ateliere de protocol atât pentru oficialii municipali, cât și pentru reprezentanții asociațiilor care știu să se comporte în fața sponsorilor, iar unii să știe să profite la maximum de piețele în aer liber ca atracție a vizitatorilor.

Târgul s-a născut cu vocația continuității de a deveni un târg internațional de comerț local, de comerț de proximitate care atrage atât companii, cât și lideri și reprezentanți din afara regiunii și din afara Spaniei.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours