Biocultura revine în format față în față, iar regiunea Murcia are reprezentare ca în fiecare an

După ediția digitală din 2020 din cauza COVID-19, revine la Biocultura în format față în față. De această dată Regiunea Murcia a fost reprezentată de mai multe companii care au adus publicului Madrid o parte din oferta largă Murciană în producția ecologică. La Delizum sucuri de Sucuri Organice de la Murcia, Alcaprone brânză de capră și spectaculos în textura și aroma de Lactate Organice din San Isidro; și inovatoare conserve de ton și de melva în Vixvital suc de aloe vera, unic în lume, care Marina Mare de Ton a oferit vizitatorilor să Biocultura Madrid 2021.

În afara standului din regiunea Murcia am reușit să gustăm o omletă vegană făcută cu un produs înlocuitor de ouă, legume de la Naturgreen, alternativa vegetală la ouă.

Biocultura, reuniunea sectorului bio

De astăzi 11-14 noiembrie deschide ușile unul dintre cele mai așteptate târguri din universul ecologic: BioCultura Madrid. Participă 420 de expozanți și vor avea loc aproximativ 300 de activități paralele.

420 de companii expozante participă personal la această ediție. Sectoarele sunt: alimente ecologice certificate, produse cosmetice ecologice și produse de igienă, modă durabilă, wellness și sănătate, stil de viață ecologic … Din organizație subliniază că: „am proiectat un format și un spațiu sigur pentru a ne bucura de târg. Ifema este un spațiu sigur, bine ventilat, iar curățarea și dezinfectarea au fost întărite. Coridoarele sunt mai largi ,accesul este condiționat… Zona dedicată exclusiv restaurării are o ofertă gastronomică, ecologică, Km0 și mai ales gustoasă”. Expozanții au pregătit oferte exclusive pentru vizitatorii târgului.

Organizat de Viață Sănătos, această întâlnire de companii bio a fost un mix de activități pentru toți cei interesați de acest mod de a produce: întâlniri de afaceri între cumpărătorii și vânzătorii de mâna Intereco, o asociație non-profit care reunește Autoritățile Publice de Control de Agricultură Ecologică; ateliere de gătit; showcooking de expert alimentare; jocuri și dansuri pentru copii; discuții și prezentări de către specialiști într-o multitudine de domenii axat pe dezvoltarea personală; și degustări de toate tipurile de produse legate de consumul de bio.

O experiență unică într-un cadru foarte central și ideal pentru companii și operatori să câștige vizibilitate și să extindă frontierele!

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours